Racoon Funktionalitet

Tips og råd til pleje af dine Racoon-produkter

Racoon Outdoor er designet til aktive og eventyrlystne børn, der elsker at lege udendørs. Vores overtøj er lavet af nøje udvalgte materialer, der er holdbare, pletbestandige og kan vaskes med et minimum af vand og vaskemiddel.
Vores overtøj har funktioner, der gør det let for eventyrlystne børn at have det sjovt udendørs.


BIONIC-FINISH® ECO
Er en miljøvenlig imprægnering af produkter, der gør dem vand- og snavsafvisende.BIONIC-FINISH® ECO-imprægnering indeholder ikke fluor.

Vores råd:
Hvis du stryger dit overtøj efter vask, genaktiveres de gode egenskaber ved imprægnering.


Vandtæthed
Tøjets vandsøjle måles i den mængde vand (i mm), der kan hældes på overfladen, før det trænger ind i stoffet. Hos Racoon arbejder vi med WP 5000 - 12.000 i vores jakker og flyverdragter.

Vores råd:
Overtøj skal vaskes i maskinen så sjældent som muligt, da dette påvirker tøjets tekniske egenskaber. Yderbeklædningen kan vaskes udefra ved maksimalt 40 °. Undgå at bruge skyllemiddel.


Vandtætte sømme
Vores overtøj har tapede sømme, der holder regnen ude. Derfor kan vores vinter- og overgangsjakker også bruges som regnjakker.


Åndbarhed
Vores overtøj er åndbart, så intet vand kan trænge igennem, men fugt kan let slippe ud. Det betyder, at børnene kan lege aktivt uden at svede, da sveden fordamper.


Vindtæthed
På grund af den unikke vandtætte membran i vores jakker og dragter kan vinden ikke trænge igennem stoffet, men på samme tid kan fugtigheden fordampes uhindret.


Modstandsdygtighed
Alle materialer i vores overtøj er valgt, så tøjet kan bruges og vaskes mange gange uden at miste form eller farve.

Vores tøj opfylder alle de rigtige krav til aktive børn at lege udendørs og kan vare i flere år. Det er vigtigt, at du plejer dem og tager dig af tøjet. Du kan gøre dette med økologiske plejeprodukter fra Organotex, som du kan købe i vores webshop.